2012-04-14 12:43:20• hírek • MTI

TNT - drámai tévéreklám utcai lövöldözéssel

Utcai lövöldözésbe és akciófilmekbe illő jelentek sorába torkollott egy tévéreklám Hollandiában a járókelők döbbenetére.

A tévéreklám szó szerint, ugyanis egy tévécsatorna reklámozta magát egészen rendhagyó módon: Aarschot városának főterére kitett egy nyomógombot azzal a felirattal, hogy "NYOMJA BE, HA DRÁMÁT AKAR!"

Egy középkorú biciklis férfi volt az első kíváncsi, és lesz, ami lesz, benyomta a gombot, mire azonnal elszabadult a pokol. Szirénázó mentőautó rontott a térre egy mellékutcából, az egyik házból rögvest hoztak is hordágyon egy férfit, és rögvest elejtették, közben az autó ajtajának csapódott egy kerékpáros, aki összeverekedett az egyik mentőssel. A mentőautó hamarosan elszáguldott, ám a beteg nélkül - mert ő meg a startkor kizuhant és az úttesten hevert tovább hordágyán.  
Már ezeken is igencsak elképedt a tér népe, ám mindez csupán a kezdet volt. Alsóneműben motorozó nő hajtott keresztül a téren, miközben csikorgó gumikkal sötét kocsi érkezett nyomában szirénázó rendőrautóval és vad tűzpárbaj kerekedett rendőrök és fekete ruhás férfiak között. 

A lakosság nem győzte kapkodni a fejét - már aki még ezek után sem jött rá arra, hogy mindez mesterséges dráma, nem pedig élet szülte spontaneitás.
A rendkívül akciódús percek fináléjában egy amerikai rögbi-, pontosabban focicsapat tagjai rohantak ki teljes szerelésben az egyik házból, hogy oltalmukba vegyék az egyik sebesült gengsztert, majd pedig hatalmas felirat gördült le egy ház faláról: a TNT tévécsatorna reklámszövege "NAPI DRÁMAADAGOD!" - felirattal.

A történéseket természetesen kamerára vette a tévécsatorna, a reklámfilm megtekinthető a The Daily Telegraph című brit lap honlapján. A TNT nem holland, hanem amerikai kábeltévé, de Hollandiában csak most debütál.
Aarschot amúgy csendes flamand város - ismét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: