2012-03-07 15:24:22• hírek • sajtóközlemény

Sztárok versengenek az erdélyi közönség szavazataiért

Készül az idei év legnagyobb showműsora, ahol az erdélyi közönség zenei ízlését közvetítve hazai és magyarországi előadók részesülnek szakmai elismerésben.

Az MCP Programiroda a SEPSI Rádióval együttműködésben első alkalommal szervezi meg a TRANSILVANIAN MUSIC AWARDS 2012 Díjkiosztó Gálát 2012. március 30-án, Sepsiszentgyörgyön. A gálát megelőzően két héten át zajló, internetes szavazás végeredménye dönti majd el, hogy a több mint húsz kategóriában versengő, szakmai partnerek által javasolt jelöltek közül, kik kapják meg a TMA Zenei Díjat.

A szervezők olyan előadókat kívánnak díjazni, akikről a szakma képviselői és az erdélyi közönség is úgy gondolja, hogy minőségi munkával és eredeti produkciókkal gazdagították a magyar zenei palettát. Ez az újszerű kezdeményezés a szervezők véleménye alapján ösztönző és lendületet adó hatással lehet a magyar zene jövőjére, illetve az olykor háttérbe szoruló erdélyi csapatoknak és előadóknak is szélesebb körű nyilvánosságot nyújthat.

Te is beleszólhatsz, te is alakíthatod a végeredményt, nem kell mást tenned mint a www.transilvanianmusic.ro honlapon március 5 -19. között szavazz kedvenceidre. Ha szavazol egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy élőben és akár egyszerre találkozhass azokkal a sztárokkal, akikért rajongsz, hiszen a különböző kategóriák győztesei a TRANSILVANIAN MUSIC AWARDS 2012 Díjkiosztó Gálán veszik majd át díjaikat.

Kövesd az eseményt a Facebookon is a www.facebook.com/transilvanianmusic oldalon, ahol elsőkézből értesülhetsz a szavazással és a gálával kapcsolatos információkról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: