2014-06-06 16:35:59• hírek • Szatmár.ro

TDK-t tartottak a Kölcseyben

Tudományos Diákkonferenciát tartottak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium Általános Asszisztens-képző szakán.

Június 5-én a Kölcsey Ferenc Főgimnázium II. éves orvosi asszisztens hallgatói tudományos diákkonferencián mutatták be kiscsoportban, illetve párban végzett kutatásaikat. A kutatások különböző témakörökben születtek, a diákok vizsgálták a fiatalok étkezési, dohányzási, alkohol- és drogfogyasztási szokásait, a vércsoport szerepét egyes személyiségjegyek és betegségek kialakulásában, a terhesség és a szülés témáját, a munkahelyi stressz hatását az emberi szervezetre, a HPV elleni oltás fogadtatását, a pattanásos bőr háttértényezőit, a fogszuvasodás kialakulását segítő tényezőket. A kutatásokat öttagú szakmai zsűri bírálta el.

A konferencián az alábbi eredmények születtek: I. helyezettek Schneider Szabina és Juhász Gergő lettek, II. helyezett Zancu Erika, Sebő Boglárka, Nagy Ilyés Enikő Izabella és Varga Hajnal, illetve Kun Erika és Villi Renáta lett, III. helyezést pedig Pongrácz Beáta és Tóth Cserés Tünde közös munkája ért el.

Dicséretben részesült: Kökövics Annamária és Csomay Edina, Barabás Zsolt, Baranyi Otilia és Simon Karolina, Kovacsinszki Renáta és Rist Adrienn kutatása. A többiek elismerésben részesültek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: