2010-02-02 16:17:41• hírek • Szatmár.ro

TDK-t rendezett a Babeş-Bolyai

A hét első két napján a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karának szatmári kihelyezett tagozatán a másodéves hallgatók számára szerveztek.

Negyvenhat távoktatáson és nappali tagozaton tanuló egyetemista mutatta be az elmúlt két napban tudományos kutatásának eredményeit. Az előadások bemutatására negyedóra állt a rendelkezésre, s nemcsak szóban, hanem power pointos bemutatóval is színesítették az előadást a versenyzők.

A kutatási eredményeket és az előadást szakértő zsűri bírálta: Dr. Ács Emőke, Dr. Szabó Thalmeiner Noémi, Dr. Bura László, valamint a tavalyi év legjobb dolgozatait bemutató hallgatók - Kocsis Gyöngyike, Dézsi Csilla és Heinrich Henriette.

A pontozás alapján a távoktatási hallgatók között az első Kalla Júlia és Kánya Judit lett, a második díjas Semiclosi Ibolya, a harmadik pedig Csoma Réka Beatrix lett. A hétfői nap közönségdíját Selmenti Beáta és Kurpé Anita előadásáért ítélte oda a hallgatóság.

A nappali tagozatosok versenyét Mezei Kinga nyerte meg, a második helyet megosztva megosztva Holzberger Anita, valamint Kiss Tünde és Gacsádi Katalin kapta meg, Ballai Dorina pedig harmadik helyezett lett. Kedden a közönség szerint a legjobb dolgozatot Mekker Réka és Póti Gabriella mutatta be.

 


Tudományos Diákkonferenciát tartottak
Tudományos Diákkonferenciát tartottak


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: