2009-11-27 19:00:50• hírek • Szatmar.ro

Egy híján negyven

A papírforma szerinti biztos győzelmet aratott a női élvonalban a Szatmárnémeti VSK, amely Nagyváradon nyert 39 pont különbséggel a CSM ellen. A találkozót eredetileg szombaton játszották volna, de a szatmáriak kérésére előrehozták, hogy a VSK-nak több ideje legyen felkészülni a szerdai kupameccsre, melyen a BSS Kosice együttesét fogadja a Közép Európa Liga keretében. Ezen a mérkőzésen egyébként a szatmári együttesnek egy akármilyen arányú győzelem is elegendő ahhoz, hogy bejusson a Final Fourba.

Ami a nagyváradi meccset illeti, a VSK rotációs rendszerben pihentette az alapembereket, de így is a találkozó már az első negyedben eldőlt, mikor a hazaiak két darab hárompontosára a szatmáriak 28 ponttal válaszoltak. A váradiak számára esetleg csak az jelenthet vigaszt, hogy a harmadik negyedet megnyerték, az utolsó tíz percben viszont a CSM már-már negatív rekordra hajtott, hiszen mindössze három pontot tudott szerezni, tizenöttel kevesebbet mint a szatmáriak.

„A temesváriak ellen is kipróbált védekezést gyakoroltuk, ez jól sikerült, és a lényeg, hogy mindenki egészségesen várja a kassaiak elleni összecsapást" - összegzett Éles Péter menedzser.

A osztály, 10. forduló, északnyugati csoport:
Nagyváradi CSM-Szatmárnémeti VSK 35:74 (6:28, 14:19, 12:9, 3:18)
A szatmári pontszerzők: Pop Claudia 18, Hardy 15, Urse-Ivan 13, Pricop 9, Povilonyte 6, Drăgoescu 5, Pavel 3, Szmutku Kinga 3.
Játszott még: Mészáros.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: