2012-10-17 12:24:45• hírek • Póti Orsolya

Szüreti mulatságot tartottak a Reménység Központban

Hagyománnyá vált a jeles ünnepségek megrendezése a Szatmár Egyházmegyei Caritas Szervezet által működtetett Reménység Központban. Október 17-én szüreti bálra gyűlhettek össze a központot látogató szép korúak.

Immár 19. alkalommal szerveztek szüreti bált a szatmárnémeti Reménység Központot látogató idősek számára. A mulatság szerda délelőtt 10 órától vette kezdetét a központ székhelyén, ahol szőlőfürtökkel feldíszített terem fogadta az érkezőket.

A szüreti bált zenés műsor nyitotta meg: az előadás első felében négy magyar dal hangzott el a klub néhány tagjának előadásában, majd három, a szüreti mulatságokhoz kapcsolódó román dalt hallhattak a résztvevők, akik a műsort követően táncra is pördültek.

A Reménység Központban népszerűek a szüreti bálok és az ehhez hasonló zenés mulatságok. Ezt bizonyítja az, hogy egyre nagyobb számban vesznek részt a központ tagjai ezeken a rendezvényeken. A következő és egyben az év utolsó rendezvénye a Katalin-bál lesz, melynek keretében színdarabokat mutatnak be a központ tagjai.

A Reménység Központ egyébként immár 19 éve működik a Szatmári Caritas Szervezet égisze alatt. Az intézmény célja, hogy segítse az idősök számára az egyhangú hétköznapokat színesebbé tenni. A központban a napi sajtó elolvasása mellett lehetőség van különféle szórakozási lehetőségekkel, társasjátékokkal és ismerkedéssel eltölteni az időt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: