2017-10-18 14:25:59• hírek • Bede Emőke

Szüreti mulatságot tartanak a Lépésházban

A tradicionális szüreti bálok hangulatát szeretné megidézni a Borókagyökér Egyesület az e hónap 28-ra tervezett mulatságon.

Az estnek a Lépésház ad otthont, melyet alkalomhoz illően szőlőfürtökkel és venyigével fognak feldíszíteni. Nem csak a dekoráció lesz azonban ünnepi, hanem a zene is: a talpalávalót az Amulett zenekar húzza majd. A szervezők emellett tombolával is készülnek, melyen a játékos kedvűek kézműves termékeket nyerhetnek. De licitálni lehet a kifüggesztett szőlőkoszorúkra is.

A bál fénypontjaként a jelenlevők megválasztják majd a Venyige szépét és a Szőlőtöke sármját is, őket a szervezők egy oklevéllel és kézműves termékekkel fogják jutalmazni.

Az esten való részvétel díja 50 lej, ez az ár azonban tartalmaz egy bőséges előételt, egy gulyást és egy adag töltött káposztát, valamint egy kupica pálinkát. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, arra azonban felhívják a figyelmet, hogy a szőlőcsenésen ért vendégek csak vicces feladatok teljesítése vagy egy jelképes váltságdíj kifizetése által szabadulhatnak a csőszök kezei közül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: