2006-09-11 21:14:01• hírek • Szatmar.ro

Szüreti fogyókúra

 Online fogyókúrás program indult, 6 hét, 6 kiló - szüret címmel.

Most, hogy szeptember van és vissza kell térni a munkába vagy az iskolapadba, itt az ideje a megújulásnak! Ha a a szabadság ideje alatt kicsit ellustultunk volna, és a mérleg most többet mutat, mint amit megszoktunk, (t)együnk a kilók ellen!  Az idénygyümölcsök, köztük a szőlő fogyasztása nagyon egészséges, hiszen eltávolítja a salakanyagot a szervezetből, erősíti az immunrendszert, csökkenti a koleszterintet és a vérnyomást.

A dietetikusok mégsem ajánlják, hogy napokon keresztül csak gyümölcsöt fogyasszunk! Hiszen az egyoldalú gyümölcsdiétázó szervezete a fontos tápanyagokból hiányt szenved. Étrendünk legyen inkább változatos és mértékletes. Az olyan cukorban gazdag gyümölcsből, mint a például szőlő, legfeljebb 15 dekagrammot együnk, mondjuk uzsonnára.

A "6 hét, 6 kiló - SZÜRET" című ingyenes, online fogyókúrás programban sok hasonló tippet, és kulináris élményeket sem mellőző, dietetikus által öszeállított menüsort is találhatsz. A 6 kilós súlycsökkenést eredményező étrendet, mozgássorozatot és bevásárlólistát a www.6het6kilo.hu oldalon olvashatod.

Ráadásul az interneten évek óta nagy sikerrel futó program könyvalakban is megjelent, a Starfish Média Kft. gondozásában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: