2015-10-05 09:49:47• hírek • Szatmár.ro

Szüreti bált rendezett a nőszervezet

Hagyományteremtő céllal szervezett szüreti bált a Túrterebesi RMDSZ frissen alakult nőszervezete.

Vidám hangulatú volt, kimondottan jól sikerült a jótékonysági szüreti bál, amelynek a tombolából, a belépőjegyekből és felajánlásokból befolyt bevételét, a Római Katolikus Egyháznak ajánlották fel a szervezők a templom új fűtésrendszerének kialakítására.

A mulatságot megelőzően Pataki Csaba, a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke köszöntötte a vendégeket, illetve a Nőszervezetet, akiknek nagyon sikeres és kitartó munkát kívánt. Doroha Gabriella, a szervezet elnöke beszélt a céljaikról, terveikről, majd megköszönte a megyei nőszervezet jelen levő képviselőinek - Major Melindának, Balog Enikőnek és Fanea Imolának - a megalakulásban nyújtott segítséget. Külön köszönetét fejezte ki azon nők lelkes csoportjának, akik a jótékonysági bál előkészületeiben és lebonyolításában részt vettek.

A zenéről és a jó hangulatról a Life Band együttes gondoskodott, megtöltvén a termet jó hangulattal, a jelenlévők nagy megelégedésére. A szervezők ezúton szeretnének köszönetet mondani mindenkinek, akik a Jótékonysági bálon részt vettek felajánlásaikkal, önzetlen adományaikkal hozzájárultak a cél megvalósításához.

Jótékonysági bált szervezett a túrterebesi nőszervezet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: