2012-12-01 09:03:06• hírek • x

Szüreti bál Halmiban

Felhőtlen hangulat, vidám muzsikaszó, ízletes hagyományos helyi ételek, finom italok, kellemes társaság és hajnalig tartó mulatság jellemezte az RMDSZ halmi szervezete által szervezett idei szüreti bált.

Százhetven mulatozó emberrel telt meg péntek este a halmi művelődési ház az immár hagyománynak számító szüreti bál alkalmából. A talpalávalót a helyiek kérésére a nagy sikernek örvendő Amulett együttes biztosította, akik ismert nóták által rövid idő alatt táncra perdítették a jelenlévőket.

A helyiek számára fontos eseményen az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének elnöke, Pataki Csaba, a 2-es szenátori körzet jelöltje, illetve Kereskényi Gábor, az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének elnöke, az 5-ös egyéni választói körzet képviselőjelöltje is jelen volt. Kereskényi Gábor az együttes szólistájának felkérésére még egy híres magyar nóta eléneklését is bevállalta, mely produkciót a közönség tapssal jutalmazta.

A vendégeket személyesen Incze Lajos, Halmi polgármestere fogadta, aki néhány dalt követően a két jelölt bemutatása után rávilágított a december 9-i választások fontosságára. Pataki Csaba örömét fejezte ki, hogy ennyien összegyűltek és együtt mulatnak, valamint pozitívumként értékelte a fiatalság nagyszámú jelenlétét: „Nagyon örülök annak, hogy ennyi fiatal van jelen, azonban ahhoz, hogy ezen fiatal generációnak is legyen jövője, fontos az erős magyar parlamenti képviselet."

A mulatságot csupán a tombolasorsolás szakította meg pár perc erejéig, majd ezt követően hajnalig állt a bál.
Kereskényi nótázik, Halmi szüreti bál

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: