2011-10-26 12:18:54• hírek • Póti Orsolya

Szüreti Jótékonysági Bál a Kölcseyben

A Szatmárnémeti MADISZ, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium, a gimnázium szülői bizottsága és a Kölcsey Véndiákszövetség október 29-én, szombaton Szüreti Jótékonysági Bált szervez.

A tavalyi szüreti batyus bál mintájára idén is zenés-táncos mulatságot szervez a MADISZ, azonban a rendezvényen résztvevők ezúttal a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumot támogathatják jelenlétükkel.

A rendezvény 17 óra 30 perctől veszi kezdetét: a mulatságra készülők ebben az időpontban találkoznak a Pannónia Szálló előtt, és innen gyalogolnak el a bál helyszínéig, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium kantinjáig. A régi szüreti bálok hangulatát a tokaj-hegyaljai Parapács Népi Zenekar és a Csíkuska néptánccsoport eleveníti fel.

18 órától kerül sor a gyermek számára szervezett Aprók Táncházára Kása Zsolt és Normák Melinda vezetésével, majd 20 órától veszi kezdetét a Szüreti Jótékonysági Bál a Csíkuska néptánccsoport fellépésével. A rendezvény batyus jellegű: enni- és innivalót hozni kell.

A belépő egy főnek 20 lej értékű téglajegy, két fő számára 30 lej értékű téglajegy, családoknak (két felnőtt és két gyermek) 40 lej értékű téglajegy. Belépőnek megfelelő téglajegyeket minden nap 18.00 és 20.00 óra között válthat a Szatmárnémeti MADISZ irodájába (Mihai Viteazu utca 10. szám) a Bál napjáig, illetve korlátozott számban a helyszínen. A részvételi lehetőség korlátozott (max. 200 fő).

"Szeretnének idén is igényes és tartalmas szórakozást biztosítani, és kérjük az érdeklődőket, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák az Alma Matert." - nyilatkozta Kánya László, a MADISZ társelnöke.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: