2010-11-26 14:07:12• hírek • Blikk

Szuper szexi lesz a pénteki Megasztár

Szexisre veszik a figurát a Megasztár versenyzői ma este! Az öt énekes mindent bevet, hogy elcsábítsa a közönséget. Tolvai Renáta (19) például hosszú szőke hajzuhataggal lép majd színpadra.

A nagyváradi lányt tegnap elkísértük a Zsidró-szalonba, ahol 200 tincscsel hosszabbították meg a haját.

- Nagyon tetszik, hiszen nekem már korábban volt hosszú hajam, de fél éve levágattam. Akkor nagyon megbántam, mert azt gondolom, hogy a hosszú haj az igazán szexi. Az érzékeny nőknek hosszú hajuk van - jelentette ki hajvarrás közben Renáta, aki alaposan meglepte a többieket új kinézetével.
Persze nemcsak a szőke vadmacska, hanem mindannyian bevetik szexis énjüket, így természetesen megkérdeztük őket, mit jelent számukra ez a kifejezés.

- Mindenkiben más a szexi, van, aki mellett elmész, de ugyanaz az ember másnak csodát hozhat. Ráadásul van, akinek éppen a sutasága, a csámpássága, a hiányosságai a vonzóak - árulta el Szíj Melinda (41), akit éppen emiatt tart szexinek egyik versenytársa, Kökény Attila (35). A kétgyermekes győri anyuka egyébként azt is bevallotta, ő Robert Redford világsztárt tartja igazán szexi pasinak.

Persze kinek mi a szexi; Giorgio (24) például a sokszor kivillanó mellszőrzetével hódít. - Szerelemszőnyegnek is szokták hívni - büszkélkedett a fiatalember, aki szerint alapvetően a magabiztosság, a humor és a pajkosság a legfontosabb, amikor egy szexi nőről beszél.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Szexik lesznek a Megasztárosok péntek este
Szexik lesznek a Megasztárosok péntek este


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: