2009-08-20 09:57:44• hírek • Parajdi Andrea

Szünetel a gázszolgáltatás

Az E.On Gaz sajtóközleményben hívja fel a lakosság figyelmét, hogy Szatmárnémeti 12 utcájában és Pálfalván öt utcában pénteken ideiglenesen szünetel a gázszolgáltatás.

Az E.On Gaz Szatmárnémeti egyik részén befejezte a gázvezetékek és a bekötő rendszerek modernizálását, annak érdekében, hogy az újonnan létrehozott rendszerre minden ottlakót csatlakoztatni tudjanak egy időre leállítják a gázszolgáltatást.

Szatmárnémetiben a Pálfalvai úton, a Măcinului úton, a Dima úton, a Crişului úton, a Someşului úton, a Vulcan úton, az Amaci úton, a Ciprian Porumbescu úton, az Al. Pintescu úton, a Viorel Sălăjan úton, a Páskándi Géza úton és a Gh.Bulgar utcában augusztus 21-ém, pénteken 8 és 17 óra között szünetel a gázszolgáltatás.

Szintén ebben az időszakban Pálfalván a Viorelei, a Garofiţei, az Unirii, a Trandafirilor és a Teilor utcákon felfüggeszti az E.On Gaz a szolgáltatását.

Az E.On Gaz arra kéri a lakókat, hogy otthonukban zárják el megfelelően a tűzhelyeket, és minden gázzal működő berendezést kapcsoljanak ki. Miután a szakemberek befejezték a munkálatokat, legalább fél órán keresztül érdemes mindenkinek nyomon követni, hogy kielégítően működik-e a gázszolgáltatás. Az E.On Gaz arra figyelmeztet, hogy ha valaki otthonában bármilyen rendellenséget észlel azonnal jelezze a problémát. A bejelentéseket a 0265/ 200 928-as, illetve a 0800/800 928-as telefonszámra várják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: