2020-07-06 07:48:52• hírek • Blikk.hu

Szünetel a Quimby zenekar, amíg tart Kiss Tibi kezelése

Zenélnénk! – olvasható a Quimby közösségi oldalának nyitófotóján, amely természetesen a koronavírus-járvány miatti koncerttilalomra utal, de a népszerű alternatív rockegyüttes lemondta jövő hét végére tervezett visszatérését, sőt a szeptember 11-re meghirdetett Budapest Park-bulit is hét hónappal, jövő áprilisig elhalasztották.

– Mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, pihenésre van szüksége, és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől. A zenekar tagjai és menedzsmentje teljes szívvel támogatják ebben a döntésében – olvasható a Quimby Facebook-oldalán található közleményben, amelynél többet a zenekar tagjai sem akartak mondani.
 

„A 2019-es év végén már teljesen kimerültem, de a legnagyobb gond az volt, hogy nem kértem segítséget a bajban, és egyedül akartam megoldani a problémáimat. Jelenleg terápián vagyok és a felépülésemre koncentrálok. Nagyon sajnálom, hogy ezt a koncertszezont ki kell hagynom és nem találkozhatunk személyesen, de bízom benne, hogy mielőbb újra együtt lehetünk és jókedvűen táncolhatunk az esőben. Addig is vigyázzatok magatokra, hamarosan jelentkezem és ne féljetek segítséget kérni, ha szükségetek van rá!” – idézte a közlemény Kiss Tibort, aki mentálhigiénés drogdrámáját régóta vállalja.
 

Ahogy korábban megírtuk, az énekes-dalszerzőt 2002-ben kezdték kezelni az egykori Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben, és orvosa ajánlására 2003 májusában költözött be a Leo Amici Alapítvány Komlói Drogrehabilitációs Intézetébe.
 

– Tibi 2002 tavaszán lényegében már nem is beszélt. Szeretett volna, de nem tudott megszólalni, gondolkodni se nagyon – idézte fel a sokkoló élményt a Quimby címmel hét éve megjelent könyvben a dobos Gerdesits Ferenc (51). A kiadványból arra is fény derült, az énekesnél fokozatosan alakult ki súlyos alvászavar, amelyet a rehabilitáció óta is nyugtatókkal kezel.
 

– Nem érzem úgy, hogy leszámoltam volna a démonaimmal, de már tudok bánni velük – foglalta össze a Lokál 2016-os riportjában Tibor.

– Rá volt bízva, mikor érzi úgy, hogy a rehabot fel kéne frissítenie, és most érezte úgy – tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő ismerőstől, aki hozzátette, a Most múlik pontosan című sláger atyjának sok lelkierőt ad két kiskorú gyermeke, Ármin (8) és Luca (4).


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: