2018-11-02 08:48:52• hírek • Szatmár.ro

Szülők Egyeteme meghívottja Márkus Lilla Viktória, szülő – csecsemő kapcsolatdiagnosztikai konzulens

Ismét Szülők Egyeteme előadás a Boldog Scheffler János Központ szervezésében. Ezúttal a kisgyermekes szülőket (is) várják.

Egyre gyakrabban jelennek meg az utóbbi évtizedekben a csecsemő- és kisgyerekkorban az alkalmazkodás különféle területeit éríntő, úgynevezett regulációs problémák - súlyosabb esetekben zavarok. Olyan viselkedéses tünetekről van szó, melyeknek orvosilag kimutatható oka nincs, mégis a gyermekeknél az evés, alvás, megnyugtathatóság, az együttműködés, vagy viselkedés szabályozása terén huzamosabb nehézségek lépnek fel. 

 

A Szülők Egyetemének következő meghívott előadója Márkus Lilla Viktória, pszichológus, szülő – csecsemő kapcsolatdiagnosztikai konzulens, egyetemi tanársegéd, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem munkatársa. Kapcsolatdiagnosztika címmel tart előadást a regulációs problémákról, zavarokról a 0-2 éves korosztályra kitérve.

 

Az előadás november 7-én, szerdán 19 órától a Boldog Scheffler János Központ Manzárd termében lesz. 

 

Az eseménnyel a Központ célja továbbra is az, hogy a régióban élő gyerekek egészséges fejlődésének és hatékony fejlesztésének segítői, támogatói és előmozdítói legyenek, ugyanakkor a szülőknek is hatékony szakmai támaszt szeretnének nyújtani.

 

A belépés ingyenes, szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: