2010-01-14 15:20:00• hírek • Szatmar.ro

Szülői segítséggel Budapestre

A Sportklub ifjú tőrözői a magyar fővárosban lépnek pástra a hétvégén.

Nem csak a „nagyok", de a Szatmárnémeti Sportklub ifjú reménységei is Budapestre utaznak a hétvégén, hogy részt vegyenek a BVSC klubja által szervezett Fülöp Mihály emlékversenyen. A partiumi klubot összesen öt fiú és három lány képviseli majd, két különböző korosztályban.

A Lengyel Éva és File Attila által edzett fiúk közül Dan Catalin, Bartók Alpár és Sebastian Flucus a 14 éves, Alexandru Ardelean és Bogdan Dascalau pedig a 15 éves korosztályban indul. „A képességek alapján a legjobb nyolc közé be kellene jutnia főleg Ardeleannak, de a kisebbek is bekerülhetnek ide a saját korosztályukban. De meglátjuk milyen lesz a mezőny és a sorsolás is", mondta Lengyel, aki hozzátette: az egyesület anyagi gondjai miatt a klub csak az útiköltséget állja, a többit a szülők hozzájárulásából fedezik.

A Dan Suta, Ardeleanu Zsuzsa és Simona Suducan által felkészített lányok közül Varga Anett és Erdei Réka a fiatalabb, Bujer Regina pedig az idősebb korosztályban indul. Suta a legjobb nyolcba kerülést nevezte meg, mint elérhető célkitűzést.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: