2015-11-10 12:11:46• hírek • Kocsis Zoltán

Szülinapi buli ingyenes Csík Zenakar-koncerttel

Három - remeknek ígérkező - eseményre invitálja a szatmáriakat december havában a szatmári RMDSZ, számolt be Kereskényi Gábor. A csúcspont a szervezet negyedszázados születésnapi bulija lesz, amelyen egy igazi sztárvendég koncertezik majd.

Nem marad persze neves fellépő nélkül az első decemberi esemény, az immár hagyományossá vált Mikulás-nap sem. Az RMDSZ és a City Rádió közös rendezvényén december 4-én számos meglepetéssel várják a gyerekeket a Batthyány (Coposu)-sétányon található rendezvénygödörben. Ami biztos, Kökény Attila lesz az egyik fellépő - a további program alakulóban van.

A Szatmárnémeti RMDSZ december 10-én ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Ennek apropóján pedig egy igazán színvonalas koncerttel ajándékozza meg a jó zene szerelmeseit: a Szakszervezetek Művelődési Házában a méltán népszerű Csík Zenekar lép majd fel. A koncertre a belépés ingyenes lesz.

Végezetül az év utolsó napján az érdekvédelmi képviselet idén is megszervezi szokásos szilveszteri bálját. Kereskényi Gábor, az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének elnöke ezzel kapcsolatban elmondta, mindenkit szerettel várnak a Miorita-étterembe. A belépés 195 lejbe kerül majd fejenként. Jelentkezni az RMDSZ Rákóczi (Mihai Viteazul) utcai székházában lehet.

Az események további részleteiről természetesen folyamatosan tájékoztatjuk majd kedves olvasóinkat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: