2010-11-02 18:19:39• hírek • blikk.hu

Gesztesi rossz férj volt

Mindig is óvta Liptai István a lányát Gesztesi Károlytól (47), amelyre állítása szerint minden oka meg is volt. Liptai Claudia (37) mellőzött édesapja lerántja a leplet a Gesztesi-ház titkairól, elmondása szerint ugyanis igenis a színész az apja volt élettársa legkisebb gyermekének.

Sokan kapták fel a fejüket, amikor tavaly áprilisban Gesztesi Károly egykori élettársa, Niki életet adott harmadik gyermekének, és sokan rögtön elkezdtek találgatni, hogy ki is lehet a kisfiú apja. Bár a színész a mai napig állítja, hogy nem tőle fogant a kis Áron, a hot! magazin által megtalált Liptai István azonban másképp látja a dolgot.

Claudia édesapja ugyanis lapunknak adott interjújában állítja, hogy nem egyszer volt szemtanúja Gesztesi és Niki különös viselkedésének, amit a vörös démon nem is bírt sokáig. A színész apósa nem tagadja, hogy bizony sosem szívlelte igazán vejét, mivel szerinte nem normális, hogy egy fedél alatt élt a régi és az új aszszonnyal is.

- Sosem csíptem igazán Gesztesit, mindig is féltettem tőle Diát. Nekem nagyon furcsa, hogy a volt asszonyokkal ilyen szorors kapcsolatot ápol. Leesett az állam, amikor együtt karácsonyoztunk és ott volt Niki, a volt élettársa, de még a volt felesége is. Főleg akkor lepődtem meg, amikor Niki elkezdte masszírozni Gesztesit mindenki előtt, meg is jegyeztem Diának, hogy ez nem normális, és miért hagyja - kezdte Claudia édesapja, aki nem egy érdekes történetet mesélt lánya házasságáról.

- Volt olyan is, amikor Dia felébredt éjszaka és Gesztesi nem volt mellette, majd másnap Nikinél találta meg, azzal az indokkal, hogy nem tudott aludni, ezért átment hozzá. Ezek után a lányom lezáratta azt az átjárót, amin keresztül a férje ide-oda szaladgált, de hát az sem sokat segített, hiszen ha át akart menni, akkor úgyis megoldotta.

Liptai István állítása szerint nem véletlen, hogy a színész azt tervezi, hogy a nevére veszi Niki kisfiát, ahogy az sem, hogy a Claudiától való válása után beköltöztette a volt asszonyt a házába.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatják.


A papa jól látta: nem illett egymáshoz Liptai és Gesztesi
A papa jól látta: nem illett egymáshoz Liptai és Gesztesi


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: