2010-09-30 09:22:58• hírek • Blikk

Claudia nincs még túl Gesztesin

Liptai Claudia szerelmi életének alakulása, a kusza szálak szinte lázban tartják az embereket. Ám a hot! magazin információi végre fényt derítenek az igazságra: Liptai Claudia még mindig nem heverte ki a szakítást élete szerelmével, Gesztesi Károllyal!

A megdöbbentő részleteket Claudia egy közeli barátnője súgta meg a hot! magazin munkatársának.
- Soha nem láttam ahhoz hasonló rajongást, ahogyan Gesztesit imádta. Hihetetlen volt számára, hogy Gesztesi feleségül veszi. Annál is nagyobb volt az öröme, amikor megtudta, hogy babát vár - magyarázta Claudia barátnője, aki szerint a gondok Panka születése után kezdődtek.

- Sokáig albérletben laktak, aztán Budakalászon kezdtek építkezni - folytatta. - Károly volt élettársa is bérelt lakásban lakott a két fiúcskával. Aztán a ház felépült, de Claudiáék helyett Niki költözött be a gyerekekkel. Az okát nem tudom; az is lehet, hogy felmondták az albérletet, és már nem akartak másikat kivenni. Károlyék így a régi albérletben ragadtak. Ez is nagy sebet ütött Clau lelkén. Akkor kellett volna a sarkára állnia, hiszen a vak is látta, hogy Niki - tudomást sem véve róla - a két közös gyermekre hivatkozva manipulálja Károlyt.

A színész nem tudta, mitévő legyen, ezért összeült a családi kupaktanács, és úgy döntöttek: megveszik Nikiéknek a szomszédos telket. Ez jó ötletnek tűnt, hiszen így Károly fiai is a közelben maradtak. Ekkor még senki nem sejtette, hogy végzetes döntést hoztak.

- Elkészült a ház, Károlyék is elfoglalhatták a saját otthonukat. Onnantól kezdve azonban Claudiát naponta érték lelki traumák, amelyeket a mai napig magában hordoz. Elkezdett a Mokkában dolgozni, és egyre zavarosabb történetek láttak napvilágot.

- Általában az édesanyja, Kati néni vigyázott Pankára. A nagymama érdekes jeleneteknek volt szemtanúja, de Claudia sokáig nem hitt neki. De történt valami, és onnantól kezdve minden megváltozott. Károly vidéken játszott, Niki pedig elutazott. A család úgy tudta, hogy rokonokhoz ment, ám kiderült, hogy Károllyal van. Attól a naptól kezdve Claudia mindenkit fenntartással kezelt abban a házban - a férjét is. Úgy tett, mintha semmi nem érdekelné, miközben legbelül őrlődött. Flörtölgetni kezdett, igyekezett féltékennyé tenni Károlyt, akinél azonban idővel minden fordítva csapódott le, mint ahogy arra Claudia számított. Megszaporodtak a viták a házaspár között, és közben a két asszony éjt nappallá téve rivalizált.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Liptai Claudia és Gesztesi Károly
Liptai Claudia és Gesztesi Károly


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: