2013-03-24 10:32:07• hírek • Blikk.hu

Szüleivel lép fel Gesztesi Panka

A sors fintora, hogy éppen az előtt az adás előtt kényszerült visszalépni A Nagy Duett című műsorból Gesztesi Károly, amelyben életében először egy színpadon szerepelhet imádott kislányával.

Mint ismert, a héten Gesztesi párja, Csézy kérte a produkciót, hogy ne kelljen folytatnia a versenyt, mert képtelen nagymamája halála után színpadra lépni.

A SuperTV2 ma esti műsorában Gesztesi Panka háttértáncosként lép fel. Nem véletlen hát, hogy a színész mindenáron szeretett volna műsorban maradni, ami sikerült is neki: az Egyedül nem megy című dalt adja elő a verseny elején.

A színész így élőben izgulhatja végig Liptai Claudiával közös kislányuk első tévés fellépését. Merthogy az egész család nagyon szorít a kis Pankának, az egyik próbára még féltestvére, a Jóban Rosszban sztárja, Gesztesi Máté (23) is belógott, hogy láthassa, hogyan táncol a kishúga.

- Nagyon büszke vagyok Pankára, háromszor is megnéztem, ahogy táncolt, és amikor észrevett, lerohant a színpadról, és a nyakamba ugrott - mesélte Máté, aki még egy különleges ajándékot is kapott a kislánytól.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: