2020-07-02 07:59:07• hírek • Blikk.hu

Szüleitől tíz percre találta meg új otthonát Radics Gigi és szerelme

Az énekesnő és a szobrász tavaly nyár óta alkot párt, hamarosan szerelmük gyümölcse is megérkezik. / Fotó: INSTAGRAM
Az énekesnő és a szobrász tavaly nyár óta alkot párt, hamarosan szerelmük gyümölcse is megérkezik. / Fotó: INSTAGRAM

Már költöznek az új otthonukba Radics Gigiék! Az énekesnő és párja, Mikus Áron szobrászművész tavaly nyár óta alkotnak egy párt, néhány hónap múlva pedig megszületik a kislányuk, Bella Szofia is. A pár eddig ingázott Tatabánya és Budapest közt, ugyanis hol Áronnál voltak, hol pedig Gigi családjánál. Nemrégiben azonban úgy döntöttek, megalapozzák közös jövőjüket, új otthonba költöznek.

– Azt hiszem, senkinek nem egyszerű, ha el kell válnia a családjától, költöznie kell, de ez az élet rendje. A szüleim elfogadták, támogatnak, örülnek a döntésemnek – mesélte a Blikknek Gigi. – Amikor elkezdtünk lakásokat nézni, akkor két fő szempont volt: az egyik, hogy közel maradjunk a családomhoz, hiszen a baba érkezésekor minden bizonnyal szükségem lesz az anyukám segítségére, a másik pedig, hogy kényelmesnek találjuk az új otthont. Végül nagyjából tíz perc távolságra a szüleimtől találtunk is egy szép lakást, hatalmas terasza van, imádjuk!
 

A költözés jelenleg is zajlik, már csak néhány hét, és minden készen áll arra, hogy a pár birtokba vehesse a közös otthonukat.

– A babaszoba is készül, s bár azt még nem szeretném elmondani, hogy milyen színű lesz a fal, annyit elárulhatok, hogy nem rózsaszín, mert azt nem szeretem – árulta el lapunknak nevetve az énekesnő, aki megsúgta, az új lakásban egy stúdiót is berendez, hogy dolgozni is tudjon, hiszen hamarosan megjelenik legújabb, magyar nyelvű albuma. – Nagyon élvezem, hogy csinosítgathatom, berendezhetem a lakást, de a kedvencem a kislányunk szobája. Kaptunk már pár apróságot, játékokat, ruhákat, olyan nagy öröm, hogy már ezeket is betehetem a szobába.
 

Gigi korábban mindig a családjával élt, ám a nagy változás miatt nem aggódik, tudja, hogy a szerelmére mindig számíthat.

– Áron lesi minden kívánságomat, nagyon várom már, hogy igazán kettesben lehessünk egy kicsit a lányunk érkezése előtt. Izgalmas időszak vár ránk, egyetlen nyitott kérdés van még, hogy mikor kéri meg Áron a kezemet, de biztos vagyok benne, hogy igazán szép, romantikus pillanatban fogja feltenni a nagy kérdést – mondta sejtelmesen az énekesnő.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: