2015-12-29 10:04:03• hírek • Blikk.hu

Szulák várja, hogy rátaláljon a szerelem

Én sosem voltam, sosem leszek egyedül – vázolta Szulák Andrea a Hot magazin interjújában, ahol elmondta, hogy a 2015-ös éve a lezárásokról szólt.

- Már abban az életkorban vagyok, amikor a felesleges dolgokat ki kell dobálni – fűzte hozzá az eMeRTon-díjas énekesnő, aki másfél hónapja a Nők lapja interjújában epeműtéthez hasonlította Gyarmati Gáborral való szeptemberi szakítását.

Gábor megváltozott az évek során

Én másfelé nőttem, ő is másfelé nőtt, és ebből óhatatlanul fakadtak konfliktusok - magyarázta Szulák, de hozzátette, a legkevésbé sem akarta, hogy ez a lányukon csapódjon le, és azt is érzékeltette, hogy a 11 éves kapcsolatában eljött a nap, amikor rájött, a párja már nem az az ember, akivel megismerkedett.

Úgy gondolom, az egész együtt töltött 11 évünk egy megmentési folyamat volt. Minket azért sodort össze a Jóisten, hogy vigyázzunk egymásra, és megmentsük egymást. Én egy nagyon kemény magánéleti válság, anyám elvesztése után mentem bele abba a kapcsolatba. Neki is fiatalon ment el az édesanyja. Dolgunk volt egymással: mégpedig az, hogy szülessen egy gyönyörű gyerekünk - magyarázta Szulák Andrea, de azt sem tagadta, hogy most magányos.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: