2017-04-08 09:52:50• hírek • (x)

Sztrapacskás magyar est a Confort étteremben!

Tudod, mi az a sztrapacska? Szeretnél megkóstolni egy hamisítatlan pincepörköltet? Amennyiben szereted a magyar konyha ínyencségeit, esetleg nem ismered azokat, de kíváncsi  vagy rájuk, akkor máris jegyezz fel egy időpontot és egy helyszínt: szombat este (április 8.) és Confort étterem.

A Confort étterem februárban nyitotta meg kapuit és minden szombaton tematikus esttel várja vendégeit. Volt már halas, olasz, most következik a magyar est. Erre azonban még visszatérünk, biztosak vagyunk benne ugyanis, hogy a Confort étterem sok egyébbel is elnyeri majd vendégei tetszését. Ott van például a napi menü, amelyhez jutányosan, 14 lejért hozzájuthatsz. De 16 lejért el is viszik neked, bárhol is vagy a városban. Hogy naprakész légy a napi menüt illetően, az étterem hivatalos Facebook-oldalán meg tudod nézni, mi az aznapi kínálat!

Ha élsz-halsz a finom pizzáért, akkor is jó helyen jársz a Confort pizzériában! Ahol hamarosan méterszámra is fogyaszthatod az olasz finomságot, a hamarosan induló 1+1 akció pedig a pénztárcádnak is kedves lesz. A házhozszállítás – akárcsak a napi menü esetében - a pizza esetében is ingyenes!

Most pedig térjünk vissza a szombati magyar esthez! Mickey séf konyhájából elsőként egy fa tál kerül eléd olyan hamisítatlan magyar finomságokkal, mint a házi sonka, kolbász, tepertő, juhtúró. Ettől kellően megnő majd az étvágyad, amit a bográcsos gulyásleves olt elsőként. Ezt követően választhatod a cipóban tálalt marhapörköltet sztrapacskával (juhtúrós nokedlivel) vagy a háromfajta húsból (marha, sertés, csülök) készült pincepörköltet knédlivel. A verhetetlen kombinációt vaníliaöntettel leöntött vargabéles teszi végképp feledhetetlenné.

Bort iszik a magyar ember, megmondta ezt már Móra Ferenc is! Nos, a Confort étteremben ritkán látható széles választék nyílik e finom nedűből, a sok finomságot pedig bizony le kell önteni valamivel! 

A Confort éttermet a Babes-Bolyai Tudmányegyetem szatmárnémeti kirendeltségével és a jogosítványhoz szükséges vizsga termével szemben találod meg a Petőfi utca elején. Asztalt foglalhatsz a 0361-915 és a 0361-800801-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: