2008-12-10 16:51:23• hírek • Szatmár.ro

Sztárvendégeket is meghívnak

Hét napon át különböző koncertekkel szórakoztatják a közönséget a Nagykárolyi Művelődési Ház meghívottjai.

A Művelődési Ház egy fesztiválsorozattal gondoskodik arról, hogy eseménydús legyen Nagykárolyban a téli ünnepek időszaka. December 17-23 között, minden nap 17 órától programokkal készülnek a román katona emlékmű előtti téren.

 

A fesztiválsorozat 17-én, szerdán egy gyerekbulival kezdődik, amelynek fő attrakciója - ha az időjárás is megengedi - az álarcos bál lesz. December 18-19-20-án líceumok, és különböző gyülekezeti kórusok, illetve fúvószenekarok mutatkoznak be - tudtuk meg Georgescu Bogdantól, a Nagykárolyi Művelődési Ház igazgatójától.

December 21-én a rockzene nyer színteret, 22-én egy magyarországi sztárvendég, 23-án pedig egy bukaresti neves előadó lép színpadra. -Arról még nem szeretnék beszámolni, hogy kik lesznek a sztárvendégek, mivel még szerződéskötés előtt állunk, azonban mindenkinek megígérhetjük, hogy sikeres, elismert előadókat vonultatunk fel -mondja Georgescu Bogdan igazgató.

Mint megtudtuk, a Nagykárolyi Művelődési Ház a Szatmár Megyei Tanács támogatásával fogja megvalósítani a hét napos fesztivált, amelyet a szervezők néhány év alatt, háromhetes karácsonyi rendezvénysorozattá szeretnének formálni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: