2013-08-22 11:22:21• hírek • Szatmár.ro

Sztárokkal találkozhatsz a Szatmár.ro sátrában

Színes programokkal várja a hétvégén a Kossuth-kertbe a szatmáriakat a Szatmár.ro hírportál. A Balesetmentes közlekedés évének jegyében az érdeklődők kipróbálhatják majd a részeg-szemüveget, szombat és vasárnap este pedig autogramokat gyűjthetnek és fogózkodhatnak majd mások mellett Péterfy Borival, valamint Korda Györggyel és Balázs Klárival.

A Szatmár.ro hírportál a Partiumi Magyar Napok alkalmával kiköltözik a Kossuth-kertbe! Izgalmas programokkal és felejthetetlen élményekkel várjuk az érdeklődőket napközben és este is!

A hírportál a 2013-as évet a Balesetmenetes közlekedés évének kiáltotta ki. Ennek jegyében, a Partiumi Magyar Napok közönségét igyekszünk megismertetni a biztonságos közlekedés alapjaival. Tanácsokkal teli szórólapokat osztunk ki a résztvevők között, felhívva a figyelmet olyan körülményekre, amelyek balesethez vezethetnek.

A Szatmár.ro sátorban partnerünkkel, a Partiumi Ifjúságért és Hallgatókért Egyesülettel (PIHE) felhívjuk a résztvevők figyelmét az alkoholfogyasztás és a közúti közlekedés balesetveszélyes együtthatójára. Ezt különböző oktatási segédeszközökkel érjük el (alkoholos behatást szimuláló szemüvegekkel, számítógépes játékokkal) így informális tanulási módszerekkel a résztvevők önmagukat figyelmeztethetik a problémára.

A Szatmár.ro vendégei lesznek a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai is, akik egy olyan rendőrautót is elhoznak majd, amely a gyorshajtók kiszűrésének a specialistája. Az érdeklődők így közelebbről is megismerkedhetnek az autóvezetők által rettegett, radardetektorok számára láthatatlan kombi Dacia Loganokkal.

S ha már a vendégeknél tartunk: a Kossuth-kerti tó mellett található Szatmár.ro sátor a késő délutáni-esti koncerteket követően vendégül látja a szombati és vasárnapi sztárokat. Autogramot lehet kérni, vagy éppen egy közös fotót készíteni szombat este Péterfy Borival és a Love Banddel valamint a De La Funk együttessel.

Vasárnap még több vendégünk lesz: Korda György és Balázs Klári, a Black River Blues Band és a magyarországi Historica zenekar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: