2006-01-05 08:04:18• hírek • Szatmár.ro

Sztárok titkos könnyei

a1.jpgA színpadon mindig boldognak tűnnek, de amikor kialszanak a fények, visszatérnek a valódi életbe.
A színpadon mindig boldognak és lazának tűnnek, de amikor kialszanak a fények, visszatérnek a valódi életbe. Cikkünk a sztárok nehéz sorsáról szól.

Kylie Minogue bátran harcol a rák ellen

a1.jpgMindenkit sokkolt a diagnózis: mellrák. Európai turnéja alatt, egy rutinvizsgálat során derült ki májusban, hogy Kylie Minogue-nak (37) rákja van.

Nelly a testvérét gyászolja

a2.jpgAmikor az egyébként laza és jókedvű rapper, Nelly (30) megtudta a szomorú hírt, könnyekben tört ki. Szeretett nővére, Jackie Donahue (31) háromévnyi szenvedés után elvesztette a küzdelmet a leukémia ellen. 2005. március 24-én halt meg.

Eminem nem beszél keserű könnyeiről

a3.jpgDrogfüggő anya, egy apa, aki elhagyta a családját, szeretet helyett gyűlölet, elfogadás helyett elutasítás – Marshall Bruce Mathers III (32) nehéz gyerekkort tudhat maga mögött.

Michael Jackson a királyi trónról a porba hullott

a4.jpgHosszú hetekig élt teljes bizonytalanságban, és számtalan keserű könnyet hullajtott – végül mégis felmentették a szörnyű vád alól. Michael Jackson (46) azonban nem ugyanaz az ember már, mint azelőtt. A meghurcoltatás beteggé és depresszióssá tette, az idegei pedig teljesen kikészültek. Sokan úgy vélik, vádlói szántszándékkal tönkre akarták tenni. Minden idők legsikeresebb popsztárja mindent elveszített: a becsületét, az egészségét és a lemezszerződését. Ki tudja, talpra áll-e még valaha! Michaelt, akinek nagyon nehéz gyerekkora volt, már ötévesen a színpadra parancsolta szigorú apja. Az utóbbi években a sztár kaliforniai birtokán élt bezárkózva, a saját maga alkotta mesevilágban. Ez az idill most egy pillanat alatt semmisült meg. Csak egy dolog vigasztalhatja: világszerte rajongók ezrei tartanak ki még mindig mellette.

Nicole Richie és Mischa Barton betegesen lesoványodtak


a6.jpg a6.jpgA show világának új fertőző betegségét anorexiának hívják. Egyre több fiatal lány szenved tőle: Mary-Kate Olsen (19), Mischa Barton (19), Nicole Richie (23) és Lindsay Lohan (19) is. „A reflektorok fényében mindig szépnek és ragyogónak kell lenned – mondja Nicole Richie. – De amikor egyedül vagy a szállodai szobádban, és senki sincs melletted, sírnod kell a kétségbeeséstől és a magánytól. Mégis tovább csinálod.” A szereplési vágy és a népszerűség elvesztésétől való félelem nagy nyomást jelent a sztároknak. A soványságkultusz pedig a rajongókra is rossz hatással van, hiszen sokan tartják példaképnek a kedvencüket.

Móritz Norbi (Hooligans)

a7.jpgA Hooligans basszusgitárosa pár hónappal ezelőtt idegösszeroppanást kapott. Betegségéhez egy családi tragédia és barátnőjével való szakítása vezetett. Kapcsolata hét év után ment tönkre, és tehetetlennek érezte magát ebben az új élethelyzetben. Ráadásul a hatalmas nyomás volt rajta a fellépések miatt, hiszen ő nem vonulhat betegszabadságra, mint bárki más. Így csak gyógyszerekkel tudta kordában tartani érzelmeit, míg a gyötrődésének az lett a vége, hogy egy koncerten eltörött a mécses, és a közönség közé dobta gitárját. Az eset után kisebb pihenőre ment, addig helyettesítette őt egy gitáros a zenekarban. Fotók: kylie.com; nelly.net; eminem.de; michaeljackson.com (figyuzz.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: