2008-02-18 23:12:47• hírek • Anna Szelényi

Sztárok az anorexia fogságában

Az anorexia, a kóros soványságként ismert betegség, igen súlyos következményekkel jár.

A testsúlyhoz kapcsolódó berögződés nem annyira új, amilyennek látszik. Habár a jelenben számos sztárt és designert megvádolnak azzal, hogy egyre elérhetetlenebb képet teremtenek, a valóságban ez az imázs az ókorból származik.

Egyre több sztár esik az anorexia fogságába, és egyre nehezebben tudják visszaállítani egészségüket. Íme, páran közülük:

 


Victoria Beckham tagadja, hogy anorexiás lett volna, de elismeri, hogy nagyon kevés hiányzott. Alakjára vonatkozó mániáját igazolja az a tény is, hogy mai napig tudja bármely élelmiszer kalória-, és zsírtartalmát.

Számos sztár tagadja nyilvánvaló problémáját, egy ilyen sztárról beszélhetünk Calista Flockhart esetében is, aki számos évig tagadta betegségét. Rengeteg idő telt el, míg Calista erőt vett magán és bevallotta, hogy igenis küzdött az említett betegséggel az Ally McBeal sorozat idején.

Nicole Richie is kiegészíti az igen vitatott hírességek listáját, ám ő a túlzott alkohol- és drogfogyasztás, valamint börtönben töltött éjszakák mellett, felveheti még a listára az anorexiát is.
richie

Az Addams Family- ből ismert Cristina Ricci elismerte, hogy anorexiától szenvedett. Egy hosszú ideig a sztár napokig nem étkezett, valamint minden nap szaladt néhány kilométert. Az anorexiával kapcsolatos összes trükköt és tanácsot egy filmből tanulta.
christina_dimit_13915120_400

Mary- Kate Olsen is kénytelen volt pár hónapra befeküdni egy rehabilitációs központba, miután kiderült, hogy anorexiás.
mary_kate_olsen

A 32 éves színésznő is sokkolta a New York- i közönséget mikor megjelent csontos alakjával. Az anorexia jeleit hordozó Angelina bevallása szerint sohasem volt fanatikusan fitness- függő, és, hogy szerencsésnek mondhatja magát, mivel bármit megehet.

Ennek ellenére megjelenése számos spekulációt teremtett, de Jolie elmondása szerint édesanyja halála és a gyerekek gondviselése felelősek kritikus egészségügyi állapota miatt.
skinny-angelina-jolie-400a100307

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: