2012-03-26 09:17:20• hírek • Szatmár.ro

Sztárdömping Sepsiszentgyörgyön

Aligha volt még Erdélyben olyan buli, ahol hemzsegtek a sztárvendégek. A Transilvanian Music Awards Díjkiosztó Gálán azonban igazi sztárdömping lesz, több mint húsz hazai és magyarországi előadó lép színpadra.

Mint ismeretes március 5 -19. között online szavazással döntött az erdélyi közönség a TMA Zenei Díjak odaítéléséről. A kategória-nyertes előadók március 30-án a TMA Gála keretében kapják kézhez a díjakat, legtöbbjük pedig egy színpadi produkcióval is meglepi a közönséget.

Fellépnek az X-Faktor sztárok, Vastag Csaba, Vastag Tomi és Király L. Norbi, a Megasztár 5 győztese Tolvai Renáta, a Csillag Születikből megismert László Attila, Szabó Ádám és Varga Viktor, a fiatal énekesnő Lola, a népszerű Children of Distance, a régi kedvencek a Bikini, a Desperado, DJ Szatmári, Kozsó és az Ámokfutók, valamint több kedvelt erdélyi előadó is.

Itt mutatkozik be először magyarország legújabb lánycsapata a Jukebox Babiez, és László Attila első saját dalát is itt hallhatjuk először, nem beszélve arról, hogy a díjkiosztót a Magna Cum Laude egy órás fergeteges nagykoncertje zárja majd.

Az év showjára már kaphatók a jegyek, elővételben 20 lejért. Részletek a www.transilvanianmusic.ro, vagy a www.facebook.com/transilvanianmusic oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: