2009-11-23 14:49:21• hírek • Szatmar.ro

Szoros vereség után ingyenes sétagalopp

A VSK lányainak Temesvár elleni bajnokiját ingyen tekintheti meg a nagyérdemű.

Gyors iramban játssza meccseit a Szatmárnémeti  VSK női kosárlabda csapata, hisz a hétvégi, sepsiszentgyörgyi vereség után kedden immár a Temesvárt fogadja. A 15 órai kezdettel megrendezésre kerülő összecsapást, az eddigiekkel ellentétben, ingyen lehet megtekinteni.

Ami a hétvégi rangadót illeti, a VSK remekül tartotta magát a listavezető Sepsiszentgyörgy otthonában, hisz az első negyedet csak egy (20-19), a másodikat pedig két ponttal (19-17) veszítette el. Aztán, akárcsak hét közben a Brno elleni kupameccsen, a harmadik játékrész gyengébbre sikeredett (17-10) és ezzel el is ment a meccs, hiába nyerte a csapat az utolsó negyedet, ez összességében egy 75-68-as vereséghez volt elég.

„Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, de most meg kell jegyeznem, hogy a bírók kicsit besegítettek a hazaiaknak. Hardy már az első negyedben összeszedett három személyi hibát, és a meccs végéig rajta kívül még Pop és Pavel is kipontozódott. A csapat történetében még soha nem volt olyan, hogy három kosaras is idő előtt fejezze be a játékot. Főleg a harmadik negyedben fújták el a meccset, ekkor el is ment a hajó. Ugyanakkor a szentgyörgyiektől nem tudtuk megfogni az igen ponterősen játszó Giddent és Diaconut, de a csapat azért jól tartotta magát, az Arad például 30 ponttal kapott ki Sepsiszentgyörgyön" - nyilatkozta a meccs után Éles Péter menedzser.



Idegenben szorosabb meccset vívott a VSK


Ami a keddi meccset illeti, a találkozó egyértelmű esélyese a VSK, hisz Temesváron is 89-48-as sikert aratott. A bánságiak nem tartoznak a csoport erősségei közé, nem csoda, hogy eddig csak két meccset nyertek, a Gyulafehérvár és a Kolozsvár ellen.

„A következő héten van két roppant nehéz találkozónk, itthon a Kassával és az Araddal, így nekünk a mai és a szombati nagyváradi mérkőzésen az a legfőbb célunk, hogy ne sérüljön meg senki. Ugyanakkor a két összecsapáson az alapemberek is többet fognak pihenni a jövő heti megmérettetésekre, de azért biztos győzelmeket akarunk" .

Végül egy szolgálati közlemény: a VSK férfi kézilabda csapatának szombati nagybányai találkozójára (18.00) a klub vezetősége ingyenes autóbuszt biztosít a szurkolók részére, valamint 100 belépőt is, de ezekért 5 lejt kell fizetni. Jelentkezni Kibédi Adalbertnél lehet a 0744/517378-as telefonszámon, az indulás szombaton 15.30-kor lesz a Székesegyház előtti parkolóból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: