2009-07-01 11:00:46• hírek • Szatmár.ro

Maratoni férfisiker

Kedd este felborítottuk a megszokott Macskás hangulatot, megleptük a közönséget egy „újratöltött" és „felturbózott" karaoke maratonnal, amelynek legelső fordulója pasigyőzelemmel fejeződött be. A hölgyeket maguk mögött hagyva: Délczeg Csongor, Goie Marius és Muntean Radu szállhatnak versenybe a július 21-i döntőn.

Aki arra gondolt tudja mi vár rá: az nagyot tévedett, ugyanis a mostani szervezéskor az előző karaoke maratonnak csak az alapgondolatát őriztük meg. A Musikhaus Attila hangszerkereskedés jóvoltából sikerült profi technikai felszereltséggel kiépíteni a színpadot, amely nem csak a produkciók sikerességéhez járult hozzá, hanem a közönségnek is különlegesebb látnivalót nyújtott.

Az eredetileg tervezett kilenc versenyző helyett, végül heten léptek a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub második karaoke maratonjának színpadjára. A versenyzők között köszönthettünk az előző maratonból ismert arcokat is, azonban újabb tehetségek is bemutatkoztak. A közönség Délczeg Csongor, Goie Marius, Kiss Dalma Boglárka, Muntean Radu, Muresan Carla, Szarvas Károly és Szűcs Erika produkcióját hallgathatta meg. A színpadi szerepléseket követően a négy fős zsűri pontszámait azonnal megismerhették a versenyzők, így a végeredmény mindenkiben megformálódhatott.



A hölgyeket maguk mögött hagyva: Délczeg Csongor, Goie Marius és Muntean Radu szállhatnak versenybe a július 21-i döntőn.


Az eredményhirdetés előtt azonban Muresan Carlának és Muntean Radunak ismét színpadra kellett állniuk, ugyanis legelső produkcióikat ugyanannyi pontszámra értékelték. A második szereplést követően mondhatni egyöntetűen úgy döntött a zsűri, hogy Muntean Radu érdemli meg a továbbjutást. Délczeg Csongor egy ABBA slágerrel, a Gimmie Gimmie Gimmie című dallal lett a második, míg a teljes átéléssel éneklő Goie Marius a 3 Doors Down együttes, Here without you dalával az est legjobbja lett.

Ismét emlékeztetnék mindenkit arra, mit nyerhetnek tőlünk a továbbjutó versenyzők:

A verseny győztese a Musikhaus Attila hangszerkereskedés felajánlásával 800 lej kézpénzt tehet zsebre, és költheti arra amire éppen csak akarja. A második helyezett 700 lej értékű utazási csekket nyer, a Solarex Tours Utazási Iroda jóvoltából, amelyet egy általa választott úti célra használhat fel. A harmadik legjobban szereplő versenyző a Consult Scolari Egyesület 540 lej értékű angol nyelvtanfolyamán vehet részt. A dobogós helyezetteket ezúttal is arany, ezüst és bronz mikrofonnal díjazza a Szatmár.ro.

A különdíjak között az egyik férfi versenyzőnek egy 300 lejes öltönyt ajánl fel a Zitex Kft.  A hölgyeknek a Fitland kedveskedik egy wellness utalvánnyal, amely szintén 300 lej értékű. Van egy olyan különdíjunk is, amelynek az értékét nem lehetne felbecsülni, azonban a döntőben lévő hölgyek bizonyára pályáznak majd a lehetőségre: a szatmárnémeti The Underskies reggae-ska együttes énekesnőt keres, amennyiben a banda tagjai úgy vélik, hogy a versenyzők között van olyan női énekhang, amely a stílusukhoz illik, felajánlanak egy éneklési lehetőséget.

Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója ezúttal is két különdíjat oszt szét a döntősök között, valakinek lehetősége lesz egy dalt rögzíteni az iskola profi stúdiójában, míg egy másik versenyző ingyen tanulhat egy évig az iskola énektanfolyamán. Mindezeken kívül a Musikhaus Attila hangszerkereskedés is készül meglepetés különdíjakkal. Azt se felejtsük ki a sorból, hogy a MusiC'at Pub minden versenyzőt ingyen itallal bátorít. Ez alkalomból nem csak a versenyzőknek kedveskedünk, ugyanis a Bäckerei Fastus jóvoltából július 21-én, a fináléban a közönséget is meglepjük néhány friss péksüteménnyel.

A mostani ízelítő után jövő kedden, július 7-én ismét várunk mindenkit a MusiC'at Pubba. A második fordulóra pedig továbbra is fogadjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címen, az Avram Iancu 58 szám alatt található Musikhaus Attila hangszerkereskedés székhelyén, vagy pedig a MusiC'at Pubban a tehetséges fiatalok jelentkezését.

Karaoke maraton képgaléria:



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: