2009-06-22 13:58:29• hírek • Parajdi Andrea

Légy Te az együttes új hangja

Hányszor képzelted el, hogy a legnagyobb színpadokon, teljes átéléssel kedvenc slágeredet énekled, közben pedig a tomboló tömeg üdvrivalgással jelzi, hogy Te vagy a legjobb? Ideje most már felébredni, és tenni valamit azért, hogy álmaid lépésről lépésre valóra váljanak! Légy Te a The Underskies együttes énekesnője!

A Szatmár.ro és a MusiC'at Pub által másodszor megszervezésre kerülő karaoke-maraton egyik kecsegtető különdíja a hölgyeknek szól, mégpedig a reggae stílushoz illő hangszínnel megáldott hölgyeknek. A szatmárnémeti The Underskies együttes tagjai a versenyen résztvevők közül három-négy lányt választanak ki, akik együtt próbálhatnak a zenekarral, hogy bizonyíthassák tehetségüket.

„Nem frontembert keresünk, hanem egy vagy akár két női hangot, ami színesítené a koncertjeinket. Annak, vagy azoknak a lányoknak adjuk meg a lehetőséget, akik szakmai szemmel nézve úgy véljük, megállják a helyüket a színpadon" - mondta Fisár Csaba, az együttes dobosa, aki egyébként a karaoke-maraton zsűritagjai között foglal helyet, ezáltal pedig sokkal hatékonyabban mérheti fel a versenyzők képességeit. Mivel a mostani versenyen mindenki már a produkciója után megtudhatja milyen pontszámokat kapott a zsűritől - sőt előadását illetően szóbeli értékelést is kap - vélhetően mindenki arra törekszik, hogy a legtöbbet hozza ki magából.

A The Underskies együttes 2004 decemberében alakult Tommie Trance és Fisár Csaba ötlete alapján. Repertoárjuk a reggae, illetve a ska műfaj egyedi feldolgozásait tartalmazza, viszont dalaik többsége saját szerzemény, amelyeket magyar, angol és román nyelven adnak elő. Koncertjeikkel nem csak Románia több pontjára, hanem külföldre is eljutottak már, mint Erdély egyetlen reggae stílusú zenekara.

Ha még nem hallottad őket, azonban kíváncsi vagy, minek lehetnél a részese, a Szatmár.ro közreműködésével találkozhatsz a zenekarral: július 3-án, pénteken 21:30 órai kezdettel a MusiC'at Pubban. A koncertre a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk!


A The Underskies zenekar a karaoke maratonon keres énekesnőt.
A The Underskies együttes Tommie Trance mellé keres női énekhangot


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: