2018-01-20 06:48:34• hírek • Blikk.hu

Szorongás, drogok, alkohol és nőügyek – Félelmei miatt halt meg Jimmy?

Hatvan éve született a honi popzene királyként tisztelt sztárja, akinek életéről musical is készül. E heti sorozatunkban felelevenítjük a 17 éve elhunyt Zámbó Jimmy legendás életútját és tragikus halálát.

„A balesetért más személyt nem terhel felelősség” – olvasható a csepeli rendőrség határozatában, amely a Jimmy halálát követő vizsgálat után került napvilágra. Nem tudta, hogy a csőben maradhatott golyó? Vagy az automata lőfegyver véletlen elsülését gátló mechanizmus volt defektes? Még az is felvetődött, neje húzta meg a ravaszt véletlenül, ám a történteken ez sem változtat: 2001. január 2-án hajnalban pótszilveszteri buli volt Zámbó Imre csepeli házában, ő pedig kétszer is kilőtt annak ablakán. Állítólag a szomszéd kakasára akart ráijeszteni, elővette a 9 milliméteres Berettát, mert az nagyobbat szól, és heccből ráfogta a feleségére.
 

Nyugi, nincs megtöltve – mondta és bizonyságul a halántékához emelte. Valószínűleg ezek voltak az utolsó szavai. A szíve négy órával később állt meg a Honvédkórházban.


A cikk folytatásáért kattints a Blikk.hu oldalára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: