2006-12-14 18:50:50• hírek • István Löchli

Szörnyű gyilkosságok

 Eddig öt prostituált nőt találták meg brutálisan kivégezve.
Szörnyű gyilkosságokat követ el egy őrült Angliában, Ipswich városában. Eddig öt prostituált nő holttestét találták meg, akiket brutálisan kivégeztek. A brit rendőrség közleménye szerint, valószínűleg sorozatgyilkosról van szó, és lehetséges, hogy már több áldozata volt, csak a holtesteket még nem találták meg.
 
A brit sajtó Hasfelmetsző Jackhez hasonlítja az esetet, hiszen a sorozatgyilkos ugyanolyan módszerrel végzi ki áldozatait. A brit rendőrség nagy erőkkel nyomoz, és felszólították a térségben tevékenykedő prostituáltakat, hagyják fel ősi szakmájukat, és vonuljanak biztonságos helyre. Ám számos prostituált drogfüggő, így a heroin megszerzése érdekében képesek életüket kockáztatni és tovább folytatják.
 
Az eset azért is rettentően megrázó, mert az egyik meggyilkolt prostituálttal nemrég készítettek interjút, aki elmondta, szüksége van a pénzre heroinfüggősége miatt, és tovább űzi szakmáját, hogy a heroinért szükséges pénzt meg tudja szerezni. A rendőrség sorra kapja a bejelentéseket, de eddig nem sikerült az őrült sorozatgyilkos nyomára akadni.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: