2011-06-10 12:07:12• hírek • Kocsis Zoltán/Póti Orsolya

Szörnyű eset a Hám János utcában

Megdöbbentő tragédia mellékszereplői voltak az elmúlt napokban-hetekben a Hám János utca 17 szám alatt található tömbház lakói: az egyik idős lakó, aki egyedül élt a 21-es számú lakásban, mindenki tudta nélkül hunyt el.

Több szomszéd is megerősítette, hogy a 68 esztendős Gheorghe D.-ét már legalább három hete nem látta senki. Az ott lakók az utóbbi napokban egyre furcsább és elviselhetetlenebb bűzt éreztek, ezért pénteken értesítették a rendőrséget. A kiérkező rendőröket és tűzoltókat borzasztó látvány fogadta: az említett személy már oszlásnak indult teteme. A bűz a tömbház szinte teljes egészét bejárta, a sokat látott-tapasztalt rendőrök és tűzoltók is csak úgy kapkodtak a tiszta levegő után a tömbház előtt.

Azt sem a rendőrség, sem az idő közben kiérkezett SMURD munkatársai sem tudták megmondani, hogy az illető mióta fekhetett élettelenül a lakásban, ezt a következő napokban elvégzendő vizsgálatok után állapíthatják csak meg, akárcsak a halál lehetséges okát.

A szomszédok elmondása szerint Gheorghe D. egyedül lakott a lakásban, a felesége néhány évvel ezelőtt hunyt el. Valamennyien egyetértettek abban, hogy egy népszerű, kedves, rendes szomszédot veszítettek el a személyében.

Az egyik szomszéd elmondása szerint az illetőnek mellesleg két fia is van.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: