2018-12-01 09:33:26• hírek • Blikk.hu

Szörnyű családi tragédia árnyékolja be Mc Hawer gyerekkorát

Átlagos családi képnek tűnik, de MC Hawer, azaz Koczka Géza gyerekkorát döbbenetes családi dráma árnyékolta be. Összeszorult a szíve, amikor az 1966-os felvételt a húga átküldte neki.

"Anyám nem mosolyog, karikagyűrűt sem visel, és a pillantása is beszédes, de attól hűlt meg bennem a vér, hogy apám „arctalan”. A fényképész több fotót csinált, de ez az egy maradt meg. Húh, libababőrös lettem!" – kiáltott fel a rapper, amikor lapunknak mesélt.

 

"Apámnak ekkor már az alkohol volt a társa, de anyám nem tudott elválni tőle. Az állampárti korszakban ez nem volt egyszerű, ráadásul nem volt hová mennie. Albérlet szóba sem jöhetett, mindent elivott. Ezen változtatott a húgom érkezése, de addigra apu pokollá tette anyu életét" – sóhajtott Hawer.

 

"A vége felé már napi szinten bántalmazta. Ötéves gyerekként én ugrottam közéjük, amikor apám késsel támadt neki anyámnak. Röviddel ezután, 1970 tavaszán váltak el, és apám vitt magával. Ez volt a feltétele, mert így a fivére felesége befogadta egyszobás lakásába."

 

Ekkor még rosszabbra fordult a sorsa.

 

A cikk folytatását olvassa el a Blikk.hu weboldalon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: