2016-06-10 14:07:40• hírek • Kocsis Zoltán

Szörnyű baleset Avasújváros közelében, teljes család került életveszélybe

Szörnyű közlekedési balesetet, igazi családi drámát okozott egy ráksai férfi meghökkentő felelőtlensége csütörtök este Avasújváros közelében. A tragédia egy hajszálon múlott, az anyát életveszélyes állapotban szállították Nagybányára.

A baleset csütörtök késő este 22.25-kor történt. A 19 éves fiatal férfi a család személygépkocsijával haladt a DN19-es úton, amikor a sötétben hirtelen feltűnt előtte egy pótkocsi. Az utánfutó nem volt kivilágítva, így az autós már nem tudta kikerülni és hátulról belecsapódott az előtte haladó járműbe, amit egy terepjáró vontatott.

Az ütközés következtében a személygépkocsi mindhárom utasa - a sofőr és annak szülei - megsérült. A legsúlyosabb sérüléseket a 49 éves anya szenvedte, akit kómás állapotban, belső vérzéssel és koponyacsont-töréssel szállítottak előbb az Avasfelsőfalui Városi Kórházba. Itt stabilizálták a nő életfunkcióit, majd továbbvitték a Nagybányai Sürgősségi Kórházba.

A 47 éves férj agyrázkódást és kéztörést szenvedett, őt az avasfelsőfalui kórházba szállították. A 19 éves gépkocsivezető zúzódásokkal, horzsolásokkal megúszta az esetet.

A helyszínelés során kiderült, hogy a terepjáró hamis rendszámtáblával volt ellátva, az általa vontatott pótkocsi pedig nem volt bejegyezve. A dzsipet vezető 29 éves ráksai F.N. ellen így hamis rendszám alkalmazása, bejegyzetlen jármű közúton való vezetése és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vádjával indult eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: