2011-11-25 13:39:29• hírek • Balog Anita

Szörnyű! Túlélte a balesetet, majd átment rajta a kamion

Horrorfilmbe illő baleset történt pénteken kora reggel Érkávás közelében.

Leginkább a Final Destination, azaz Végső állomás című horrorfilm jut az eszébe az embernek, amikor a péntek hajnali balesetről olvas. A filmben a halál követi, és végül elviszi a személyt, aki egyszer már kicsúszott a kezei közül.

Péntek reggel 06.20 óra körül baleset történt az 1F jelzésű országúton, Érkávás közelében. A 28 éves Dan B. autóját vezetve elaludt, a személygépkocsi pedig letért az útról és egy fának csapódott, majd az ütközés következtében "visszapattant" az úttestre. Az autóban ülők túlélték a balesetet, a sofőr a lábán sérült meg. A 26 éves Norbert C. sérülések nélkül megúszta a balesetet, majd saját  kérésére  kihúzta a gépkocsi vezetőjét az autóból  és az út szélén hagyta. Pár másodperc múlva azonban a ködből egy fát szállító kamion tűnt elő, amelyik egyenesen átment az út szélén heverő férfin.

A tehergépkocsi vezetőjének a rossz látási viszonyok között már nem is volt esélye elkerülni a balesetet, minek következtében Dan B. életét vesztette.

Az 57 éves, kolozsvári illetőségű R. Cornelt a rendőrök a Szatmár Megyei Kórházba szállították, hogy vérvétel során kiderüljön: alkoholos befolyás alatt volt-e a halálos baleset történtekor.

A fának csapódott autó

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: