2008-08-15 16:51:09• hírek • Szatmar.ro

Megint dobták a színésznőt

Úgy tűnik, nagyon nem akar összejönni az újabb házasélet Jennifer Anistonnak - A szép színésznőt állítólag ismét lapátra tették, ezúttal John Mayer nem bírta tovább mellette...

 Jennifer Aniston lassan joggal érezheti úgy, hogy valamiféle átok ül rajta! A Jóbarátok egykori sztárjának sehogyan sem jön rendbe a magánélete, mióta elvált korábbi férjétől, Brad Pittől.
Miután nagy nehezen kiheverte a szakítást, a színésznő kollégájával, Vince Vaughn-nal melegedett össze - ez komolyabb kapcsolatnak ígérkezett, de nem lett belőle semmi.
Válása óta hírbe hozták már Orlando Bloom-mal, Owen Wilson-nal, együtt járt a modell Paul Sculfor-ral és bizonyára voltak még olyan próbálkozásai is, melyekről nem is tud rajta kívül senki. Vetődött egyik kapcsolatból a másikba, ám legutóbb úgy tűnt, John Mayer oldalán végre megtalálta a boldogságot.

A páros hónapok óta jól megvolt egymással, a hírek szerint már az összeköltözést is megbeszélték. ...Csakhogy Jennifer ismerősei szerint éppen a közös életet nem akarta siettetni Aniston új párja. Talán mégis megriadt attól, hogy a színésznő - lévén már lassan közelebb van a negyvenhez, mint a harminchoz -, már családban gondolkodott.
Egy biztos: Jennifer már százszor megbánhatta, hogy annak idején korainak érezte a gyermekvállalást Brad Pitt-tel. Elvesztette szerelmét, aki új párja, Angelina Jolie oldalán kapásból két örökbefogadott gyermek apukája lett - most pedig már, a nemrég született ikrekkel együtt három saját és három adoptált csemete édesapja!

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: