2011-08-23 09:05:59• hírek • Blikk.hu

Szorcsik H. Viki elveszti babáját, ha tovább dolgozik

Túl sovány volt a Jóban Rosszban színésznője, ezért orvosa rászólt.

Vidéken, egy csöndes városban várja első babáját a Jóban Rosszban sztárja, Szorcsik H. Viktória. A kismamának, aki terhessége 16. hetében jár, nincs könnyű dolga: más várandósokkal ellentétben ő azért küzd, hogy pár kilót felszedjen magára, hogy ne veszélyeztesse gyermeke életét.

Vikinek ismét súlyproblémával kell szembeszállnia, amely ellen jó pár éve kisebb-nagyobb sikerrel harcol. Másfél évvel ezelőtt még a pszichiátrián is megfordult, mert pár hónap alatt kórosan soványra fogyott.

– Érzem, hogy éhes vagyok, de nem bírok enni. Úgy kell letuszkolnom pár falatot, hogy ne essem össze. Elmentem a pszichiátriára, közölték, hogy anorexiás vagyok. Ettől rettegtem – árulta el akkor Viki, aki akkoriban a 170 centis magasságához 41 kilót nyomott.

Nőgyógyásza, tudván az előzményeket, a baba érdekében veszélyeztetett terhesnek nyilvánította őt, és kijelentette: azonnali hatállyal fel kell hagynia a forgatással. Ez azonban egy 19 éves, karrierje kezdetén álló lánynak óriási dilemmát okoz, viszont ha rosszul dönt, akár a babáját is elveszítheti.

– A súly probléma  mindig  is  jelen volt az életemben. Negyvennyolc  kiló voltam, amikor megtudtam, hogy babát várok. Az első három hónap rettenetesen megviselt, szinte mindig rosszul voltam. Nem kívánom senkinek azt az időszakot. Ez alatt az idő alatt gyakran fogynak a kismamák. Én speciel egy kilót fogytam. Most négy hónapos terhesen negyvenkilenc kiló vagyok. Nem csoda, hogy az orvosom a pihenést javasolta – mondta el Szorcsik H. Viki, aki mostantól csak magára és a babára koncentrál majd.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: