2014-04-20 11:17:15• hírek • Szatmar.ro

Szórakozz egészségesen az Aquastar aquaparkban!

Rövid időn belül nem csak a szatmáriak, de a szomszéd megyék lakói számára is kedvenc szórakozási, kikapcsolódási célponttá vált az Aquastar aquapark. Észak-Erdély legmodernebb hasonló létesítménye Szatmárnémetitől alig néhány percnyi autóútra várja nem csak a kikapcsolódni, hanem a sportolni vágyókat is.

A hely adottságaihoz mérten az aquapark várja elsősorban az úszás szerelmeseit. Az úszás az emberiség egyik legrégebbi mozgásformája és sportága. Ennek ellenére sokan nem tudják, hogy erősíti a koncentrációt, az immunrendszert. Növeli az ellenállást, a vitalitást.

A gyerekek számára különösen fontos lehet, hogy feloldja a tanulás, a teljesítménykényszer okozta stresszt, magyarázta Tatár Szabolcs úszásoktató.

Éppen ezért nagyon fontos lehet a későbbi élete számára minden gyereknek, hogy megtanuljon úszni! Az Aquastarban két szakképzett oktató figyeli a 3 éves kortól nagyobbak minden lépését, karcsapását. Ráadásul az aquapark a leghidegebb télben is 32 Celsius fokos vízzel várja a vendégeket - beleértve természetesen az úszni megtanulni vágyókat.

Az úszásoktatás pontos programja az Aquastar aquapark honlapján található meg, egyéb információkért pedig a 0745-544025-ös számon fordulhatnak Tatár Szabolcshoz.

Szórakozni csak egészségesen lehet, az Aquapark pedig mindkettőhöz biztosítja a feltételeket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: