2018-08-23 08:12:22• hírek • hirado.hu

Szomorú hír az Agymenők rajongóinak

Bár pár hete még azt nyilatkozta a CBS igazgatója, hogy a 13. évad is tervben van, mégis búcsúzik a sorozat.

Egy éra véget ér! Sokan ezen a sorozaton nőttek fel, most pedig a 12. évad után befejeződik az Agymenők. A CBS nagysikerű sitcomja 2019 májusában köszön el a nézőktől, de így is rekordot ér el, ezzel a sorozat lesz a legtovább futó élő közönség előtt felvett széria, a maga 279 epizódjával.
 

“Örökké hálásak leszünk a rajongóknak, amiért a 12 évad alatt végig támogattak minket. A szereplőkkel, az írókkal és az egész stábbal együtt mind nagyon hálásak vagyunk a show sikeréért, most pedig az a célunk, hogy tökéletes lezárást adjuk az utolsó évaddal és záróepizóddal a történetnek” – tudatta közös közleményében a Warner Bros, a CBS és a Chuck Lorre produkciós cég.
 

“Több ezer napot töltöttünk egy szobában, mint egy család, így úgy felkelni, hogy már nem lesz ilyen több, biztosan bántó lesz” – ezt pedig már a Leonardot alakító Johnny Galecky nyilatkozta az Us Weeklynek még márciusban a fináléról, aki reménykedik benne, hogy az utolsó rész tele lesz megható jelenetekkel, mert a felvétel napján szinte biztos, hogy mindannyian bőgni fognak, és ha már így lesz, illeszkedjen a forgatókönyvbe.
 

A sorozat befejezésének bejelentése sokkért érte a rajongókat, hiszen alig három héttel ezelőtt még a csatornaigazgató, Kelly Kahl azt nyilatkozta, hogy szeretnék tovább folytatni az Agymenőket, úgy tűnik azonban, hogy a CBS végül nem tudott megegyezni a Warner Brosszal.
 

A Chuck Lorre és Bill Prady által életre hívott széria 2007 szeptemberében indult hódító útjára, mely alatt 52 Emmy-jelölést és hét Golden Globe-jelölést gyűjtött, tíz Emmyt pedig be is zsebelt.
 

Az utolsó évad első része szeptember 24-én, hétfőn kerül műsorra az amerikai CBS csatornáján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: