2015-04-23 08:10:25• hírek • Szatmár.ro

Szombattól kaphatók jegyek az év legnagyobb mulatós-pop bulijára

Az eddigi legnagyobb nyilvános tévéfelvételét tartja a Bertici Fivérek Muzsika TV-n futó műsora.

Szombattól, azaz április 25-től kezdik meg a jegyek árusítását az idei év legnagyobb mulatós-pop bulijára, amelynek a színhelye a szatmárnémeti Esedra rendezvényterem lesz. A Muzsika Tévén futó Zenés Barátságok című műsor nyilvános felvétele lesz ez, amelynek a Bertici Fivérek a készítői és műsorvezetői. A mulatós testvérek ezzel a műsorral jutottak a csűcsra, hiszen miután a magyarlakta területeken népszerű zenészek lettek, a saját gyártású műsorukra is felfigyelt a Muzsika Tévé és ez egy ideje már a zenecsatorna programját színesíti.

Tévéfelvétel lesz tehát a hatalmasnak ígérkező buli, s bár erre szeptember 25-én fog sor kerülni, a tapasztalatok azt mutatják, hogy már most érdemes jegyet váltani, ha nem szeretnél lemaradni róla! Rengeteg magyarországi és erdélyi sztár lép majd fel, a jó hangulat garantált, emiatt pedig valószínűleg pár héten belül elfogynak majd a jegyek.

A fellépők sora folyamatosan bővül, de már rengeteg nagy név visszajelzett, hogy itt lesz a Zenés Barátságok tévéfelvételén. Fellép majd Kaczor Feri, Jolly és Suzy, a Desperado, az X-Faktoros Gyurcsik Tibor, Sihell Ferry, Henna, Tilinger Attila, Fekete Dávid, Josh, Kaly, a Magic of Music, az Insect paródiazenekar, Kristóf Katalin és Milán, a Szimpla Kárpáci, az Erdélyi Mulató, a Két Haver, Morvai Dani, Daavid, a Balance Band, Félszegi Annamari, Csorvási Szabi, az MC Pedro és a Babos Duó. És természetesen színpadra lépnek majd a tévéműsor házigazdái, a Bertici Fivérek is!

A jegyek a NetMusic hangszerboltban (Henri Coanda sugárút, a közgazdasági líceummal szemben) kaphatók 65 lejes egységáron. A belépő magába foglal egy vacsorát, egy kupica pálinkát és egy puhár pezsgőt is. A felvétel, vagyis a táncos buli 17 órakor kezdődik és hajnalig tart majd! Vedd meg mielőbb a jegyed, ha nem akarsz lemaradni! Sőt, előfoglalhatsz is: a berticifiverek@gmail.com emailcímen pénteken éjfélig jelezheted, hogy hány helyet szeretnél lefoglalni!

Hatalmas mulatós-pop buli lesz szeptember 25-én Szatmárnémetiben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: