2017-09-21 10:51:54• hírek • (x)

Szombaton újranyit az Aquastar

Nemcsak nyáron élvezetes a strandolás, hiszen a borús őszi napokon is igazán jól esik a forró termálvíz kényeztetése, amit számos extra szolgáltatással kombinálhatunk az Aquastar élményfürdőben.

A köztudottan jótékony hatású termálvíz komplex szaunavilággal áll mindazok rendelkezésére, akik egy fárasztó munkanap után kikapcsolódásra, pihenésre vágynak, esetleg hétvégén egy kis kényeztetéssel szeretnék zárni a hetet. Szombattól ismét megnyitja kapuit a Vizek Birodalma, számos kedvezménnyel, akcióval várja a relaxálni vágyókat.

A kikapcsolódni vágyó vendégek még tisztább és korszerűbb környezetben pihenhetnek ezentúl minden nap, délelőtt 10 és este 9 óra között. Az őszi/téli időszakban a régi árakkal és mindenki által kedvelt akciós csomagokkal várják a fürdőzni vágyókat. A felnőtt jegy 35 lejbe, a nyugdíjas/egyetemista/diák jegy 22 lejbe, míg a 4-14 év közötti gyerekek belépőjegye 16 lejbe kerül egy napra. A szaunahasználatért 10 lejt kell fizetni felnőtteknek, 14 év alattiak pedig 5 lej ellenében  használhatják a sókamrát. Ha valaki csak a szaunavilág szolgáltatásait szeretné igénybe venni 120 percre 20 lejt kell fizetnie.

Extraszezonba lépve sokak örömére újra váltható Hétköznapi kényeztetés jegy hétfőtől-péntekig 10 és 14 óra között. A jegy kortól függetlenül 15 lejbe kerül és magába foglalja a fedett medencék használatát. A vendégek kérésének eleget téve ismét  kiváltható a Szieszta jegy 20 lejért, ami hétköznaponként 14-17 óra között érvényes kortól függetlenül. A Szieszta jegy a medencehasználat mellett a szaunavilág korlátlan használatát is magába foglalja.

Gondolva azokra, akik munka vagy iskola után vágynak egy kis hétköznapi kényeztetésre, ismét válthatók délutáni akciós jegyek 20 lejért felnőtteknek, 15 lejért gyerekeknek, nyugdíjasoknak vagy tanulói igazolvánnyal rendelkezőknek. Ezek a délutáni akciós jegyek kizárólag hétköznapra érvényesek 17-21 óra között. Minden egyes jegytípus magába foglalja a szekrényhasználatot, az akciós csomagok pedig csak a hétköznapokra vonatkoznak!

Az Aquastar élményfürdő az aktív pihenésre is lehetőséget kínál mindazok számára, akik egy kiadós testmozgásra vágynak a modern gépekkel felszerelt Robi Fitnessben. Az élményfürdőben a térségünkben egyedülálló halterápiás kezelés is igénybe vehető, ugyanakkor az Aqua Medica kezelő központban orvosi szakrendelések, kezelések (hidro-, fizio-, kinetoterápia) állnak az  érdeklődők rendelkezésére. Úszótanfolyam kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és haladóknak egyaránt, Donka Katalin és Tatár Szabolcs szakképzett oktatók felügyelete alatt.

Bővebb információkért látogass el a www.aquastarsatumare.ro weboldalra.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: