2020-03-03 14:03:59• hírek • Fizetett tartalom

Szombaton újabb éjszakai fürdőzésre vár az Aquastar

A nemzetközi nőnapot már évtizedek óta ünnepeljük, így kifejezve a nők iránti tiszteletünket és megbecsülésünket. A számunkra fontos hölgyeket ilyenkor illik egy-egy szál virággal vagy egyéb aprósággal meglepni, viszont szinte biztos, hogy senki sem utasítana vissza egy különleges éjszakai fürdőzést sem.

Hogy akár egy ilyen különleges meglepetéssel is kedveskedhess a számodra legfontosabb nőknek, az Aquastar Gyógy- és Élményfürdő e hét szombatján, azaz március 7-én egy nagyszerű éjszakai fürdőzést szervez, mely a már megszokott módon 22 órakor kezdődik, s tart egészen hajnali 2-ig. A régió kedvenc gyógyfürdője erre az alkalomra egy speciális, romantikus dalokat tartalmazó zenecsokorral készül a vendégeknek, de most sem marad el a varázslatos szaunaszeánsz sem. A virág és a bonbon mellett tehát bátran lehet kedveskedni a hölgyeknek egy éjszakai fürdőzéssel is, melyért mindösszesen csak 30 lejt kell fizetni.


Ugyanakkor arról sem érdemes elfelejtkezni, hogy az élményfürdő március 7-én és 8-án két speciális nőnapi ajánlattal is készül hölgyvendégei számára. A 130 lejes Sensation csomagot választók részt vehetnek egy 20 perces, szőlőolajos arcmasszázson, egy 30 perces, csokoládéolajos relaxációs masszázson, és természetesen egy egész napos belépőt is kapnak az fürdő medence- és szaunavilágába. A 145 lejbe kerülő Afrodité csomagit választók pedig részt vehetnek egy 30 perces hidromasszázson, egy tengeri sós vagy kávézaccos bőrradírozáson és egy 30 perces, mandulaolajos relaxációs masszázson. Emellett természetesen nekik is jár egy egész napos belépő az Aquastar medence- és szaunavilágába. Jól hangzik, nemde? Csobbanjatok hát egyet a nőket és a nőnapot ünnepelve!


További információkért és foglalásért tárcsázd a 0361 409 898-es telefonszámot, vagy keresd fel személyesen az Aquastar Gyógy- és Élményfürdőt. Vacillálni azonban nem érdemes, ugyanis az ajánlat csak március 7-én és 8-án érvényes.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: