2014-09-25 16:19:15• hírek • Szatmár.ro

Szombaton tartja születésnapi koncertjét a Døts

A szatmári zenekar a Downtown Pubban adott koncerttel ünnepli alapításának két éves évfordulóját.

Szeptember 27-én, szombaton, 20 órai kezdettel születésnapi buli lesz a Downtownban, ráadásul nem is akármilyen! A szatmárnémeti Døts zenekar ünnepli majd egy felejthetetlennek ígérkező koncerttel alapításának második évfordulóját. A punk zenétől erősen befolyásolt indie-pop-rockot játszó banda vendég-fellépőket is hívott a bulira: nagykárolyi hip-hop zenészek, név szerint Raporter, Jégcsap és a Urbánkrónikák nevű formáció is fel fog lépni a bulin.

A DØTS együttest 2012 szeptember 12-én alapították Szilágyi Ottó (Czanó) és Bodor Csaba kezdeményezésére. A zenekar a későbbiekben bővült még két taggal, Balog Edmund Francisc-al (Mr. F) és Rácz Attilával. A kezdetekben az Ambient Instrumental zenei stílus irányzatába hajlottak, ám ez idővel változott a vokál megjelenésével, majd az alternatív, rock&roll és punk elemek alkalmazásával.

Nagy változást hozott a zenekar életében Czanó 2013. októberében történő kilépése. A zenekar folytatta útját a rock&roll és a punk stílus irányába, az új elemek alkalmazása pedig egyre inkább jellemzővé váltak dalaikra. 2014. márciusában, hármas fennállásban kiadták első kislemezüket, Almost Free néven. A Bad Flash és On it! című számokhoz videoklipet is forgattak.

A szombati születésnapi bulira egy belépőjegy 10 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: