2016-06-08 17:25:01• hírek • Szatmár.ro

Szombaton tartja Jótékonysági Maratonját a Caritas

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet idén június 11-én, immár tizedik alkalommal szervezi meg a Jótékonysági Maratont. Az idei rendezvény bevételét az éhező családok helyzetének enyhítésére fordítják.

Az érdeklődők a résztvételi díj befizetése által személyesen is támogathatják az ügyet. Ez egy személyre 10 lejbe kerül, hét éves kor alatt ingyenes, csoportos jelentkezések esetében pedig kedvezményes díjak lépnek érvénybe, így 3 fős csoportok felett személyenként 8 lej, iskolai osztályok esetében 15 fő felett személyenként 5 lej, nyugdíjasoknak pedig szintén 5 lej a résztvételi díj.

Az esemény napján 8 órától a helyszínen is megvásárolhatók a startkártyák, a rajtpisztoly pedig 08.45-kor dördül el.

A maraton idén új útvonalon megy majd végig, a startra viszont ez alkalommal is a Caritas régi központbeli (Szabadság tér 20. szám) székhelye elől kerül sor.

Az útvonal a következő: Régi főtér 20. szám (a Római Katolikus Plébánia) - Ștefan cel Mare utca - Ady Endre utca - Gheorghe Barițiu utca - Gorunului utca - Aquastar Aquapark (Gorunului utca 8. szám).

A célba érkezést követően a résztvevőket számos izgalmas program, tombola, meglepetések várják majd az Aquapark medencéktől elkerített, szabadidős tevékenységeknek fenntartott részén. Az esemény után a résztvevők, a kapott startkártyák alapján, igény szerint 50%-os belépőjegyben részesülnek az élményfürdőbe (az akció csupán az esemény napján érvényes).

Az esemény után a résztvevők busszal ingyenesen juthatnak vissza a városba. Mint minden évben, ez alkalommal is sor kerül előregisztrációra a szervezet székhelyének titkárságán június 6. és 10. között, délelőtt 8 és délután 16 óra között.

A szervezők megkérnek minden kedves résztvevőt, hogy  a szolidaritás nevében lehetőség szerint öltsenek piros vagy fehér színű trikót.

Gyalogoljunk együtt az éhezők helyzetének enyhítéséért!

Az esemény fő támogatója az Autonet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: