2014-01-30 17:09:22• hírek • (x)

Szombaton nyílik a Babytrend új boltja

Szombaton nyílik a Babytrend új boltja a Dana Kereskedelmi Központban - 20 százalékos kedvezmény vár!

Február 1-jén, szombaton nyílik meg a Babytrend új szatmárnémeti boltja, az Independentei sugárút 14/A szám alatt található Dana Kereskedelmi Központban. A megnyitó alkalmából a vásárlók ünnepi meglepetésben részesülnek - 20 százalékos árengedményt kapnak minden termékre!

A Babytrend egy minden eddiginél jóval tágasabb üzlethelyiségben várja a vásárlókat: a 300 négyzetméteres területen az eddigieknél sokkal több árucikk fér, tehát a választék is nagyobb, mint az eddigi üzletekben. A nagy alapterület, amivel gazdálkodni lehetett, lehetőséget adott arra, hogy az árucikkeket különböző, jól elkülönített osztályokon helyezzék el, hogy a nagy választékban mindenki könnyen megtalálja azt a terméket, amelyre éppen szüksége van.

Az új boltban nemzetközileg elismert márkás termékek vásárolhatók a 0 és 6 év közötti gyermekeknek és hatalmas termékpaletta szól az áldott állapotban levő nőknek is. A választékban olyan nagy márkák termékei találhatók meg, mint a Chicco, Tommee Tippee, Nuk, Philips Avent, Espiro, Baby Design, Bubchen vagy éppen a Nuvita.

A Babytrend új boltjának egy másik előnye, hogy az üzlet és a raktár egy helyen van, így könnyen ki tudnak szolgálni akár különlegesebb kívánságokkal érkező vásárlókat is. A boltban térítésmentesen segítenek a megvásárolt árúcikkek összeállításában, információkkal szolgálnak a termékekkel kapcsolatban, ingyenesen házhoz szállítják őket, a megvásárolt autós gyermekülést pedig ingyenesen beszerelik a gépjárműbe - hogy a kicsik a legnagyobb biztonságban legyenek.

A Babytrend választékában megtalálható minden, amire egy kisgyermeknek és szüleinek szüksége lehet: babakocsik, ágyneműk, gyerekszobai kiegészítők, egészségmegőrző, higiéniás termékek, fürdőszobai kiegészítők, mérlegek, testhőmérséklet-mérők, fehérneműk, hálózsákok vagy teljes csomag, amelyre a gyermeket váró kismamának szüksége lehet.

Nem hiányoznak a különböző korosztályoknak szánt játékok sem, legyen szó zenélő játékszerekről vagy készségfejlesztő termékekről.

Babytrend - szülőnek lenni öröm!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: