2017-02-16 17:23:12• hírek • Kocsis Zoltán

Szombaton kezdi a VSK az első hat különbajnokságát

Szombat délután a Sepsiszentgyörgy elleni meccsel hazai pályán kezdi meg a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata az első hat helyezett csapat különbajnokságát. A listavezető elleni felkészülést a csapatot nem kímélő sérüléshullám nehezíti.

A Román Kosárlabda Szövetség döntése értelmében a női bajnokság alapszakasza után az első hat és az utolsó négy helyezett csapat egy-egy külön bajnokságot vív egymással, amelyben minden csapat összecsap mindenkivel, hol egyikük, hol másikuk otthonában. Mindez csak arra jó, hogy eldöntse, melyik gárda hanyadik helyről várhatja a rájátszást - ahol az utolsó négy helyezett csapat különbajnokságának első két helyezettje is csatlakozik az 1-6 mezőnyéhez.

A VSK szombat délután 18.00 órakor a listavezető Sepsiszentgyörgy csapatát fogadja, José Araujo edző pedig sérülés miatt nem számíthat Khadijah Whittington, Alexandra Uiuiu és Matea Tavics játékára.

A mérkőzés kezdődobását a nagykárolyi FIFA labdarúgóbíró Kovács István végzi el, a szurkolók pedig adományaikkal támogathatják Delia Pinteát, a csapat masszőrét, akire költséges műtét vár.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: