2012-03-23 17:22:21• hírek • Szatmár.ro

Szombaton itthon játszik az Olimpia

A Zilah FC lesz az Olimpia ellenfele a szombat délután 15 órakor kezdődő mérkőzésen.

Hazai pályán is bemutatkozik a harmadik ligás labdarúgó bajnokság tavaszi idényében a Szatmárnémeti Olimpia. Az összecsapás egyértelmű favoritja az Oli, és nem csak a hazai pálya miatt: Csík Tibi, Lulu Dragomir és Paul Levente fiai a tabella második helyén tanyáznak, az ellenfél Zilahi FC pedig a nyolcadikon. Szatmári győzelmet sejtethet az is, hogy a fiúk a tavaszi idény első meccsén idegenben nyertek 1:0-ra, míg a szilágyságiak 4:3-ra kikaptak odahaza.

„A csapat minden nap gyakorolt a héten, a játékosok maximális komolysággal készültek, és mint minden mérkőzésen, most is a győzelemre játszunk. A Zilahról érkezett Danila mondott néhány információt volt csapatáról, amelyet semmiképpen sem szabad lebecsülnünk, még ha a papírforma szerint mi is vagyunk az esélyesek. A fiúknak a pályán kell bebizonyítaniuk, hogy ez valóban így van. A Zilah veszélyes csapat, főleg idegenben, hiszen a csoportból ők aratták a legtöbb győzelmet kint" - nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző.

Csík a szombati, hazai meccsen a Marosvásárhely ellen nyerő kezdő tizenegyet küldi a pályára, az összeállítás így Suta - Mos, Muresan F., Heil, Homorozan, Molnar, Villand, Micas, Zsiga, Marinas és Danila lesz.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: