2019-01-22 17:50:59• hírek • (x)

Szombaton ismét éjszakai fürdőzésre vár az Aquastar

Olyan programot keresel hétvégére, amely nem csak szórakoztat, de kényeztet és feltölt is egyszerre? Akkor jó helyen jársz, ugyanis e hét szombatjára ajánlunk egy kihagyhatatlan programot.

Január 26-án, 22 és 2 óra között újra megnyitja kapuit az éjszakai fürdőzés szerelmesei számára az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő. Felejtsd el az elmúlt időszak fáradalmait, engedd el a stresszt, kapcsolj ki néhány órára a medencék kristálytiszta vízében.


Egy belépőjegy változatlanul 28 lej, ami természetesen magába foglalja az összes fedett élménymedence, a termálvizes medencék és a szaunák használatát is, illetve nem marad el az éjszakai fürdőzések egyik legkedveltebb mozzanata, a szaunaszeánsz sem. A régió legnagyobb finn szaunájában a kinti mínuszok ellenére ismét forró lesz a hangulat: a szaunamester most is gondoskodik arról, hogy az izzadáson keresztüli méregtelenítés hatásos legyen és mindenki újjászületve, egészségesebben hagyja el a szaunát. Jegyezd be tehát a naptáradba: szombat, 22 óra, Aquastar!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: